Advokat til rådgivning i forsikring og erstatningssager

Advokat til rådgivning i forsikring og erstatningssager

august 3, 2022 Slået fra Af Admin

Jeg tror der findes mange flere end man lige tror, der en gang har haft brug for at kunne henvende sig til en dygtig og erfaren advokat der kender love og regler inden for forsikringssager og erstatningssager, og jeg kan sagtens følge de mennesker der kæmper en lang sej kamp for at få det de egentlig bare er berettiget til. Det være sig indenfor arbejdsskade, patientskade, personskade og de forsikringer der dækker, og de retssager det kan ende ud i. Jeg vil nødigt selv stå alene med en retssag mod et forsikringsselskab – og mange gange så er min erfaring, at når man tegner en forsikring, så bliver der lovet guld og grønne skove, og er uheldet så ude, så står der noget i policen med meget små bogstaver som man ikke lige har været opmærksom på – så jeg har da mange gange været i tvivl hvem der havde retten på sin side.
Nu findes der elmer advokater som er en advokat i København, som man kan finde på nettet hvis man søger på advokat København, eller advokatfirma København. Min veninde tog fat på Elmer advokater dengang hendes mand døde gr. lægesjusk, og Elmer advokaterne hjalp hende igennem hele den langtrukne proces det var, og heldigvis for hende vandt hun sagen, så hun kunne blive boende og forsørge sin lille dreng.

Man skal kunne kende lovgivningen, og kende de smuthuller der er, tænker jeg, hvis man skal kunne vinde sådan en sag mod et sygehus og lægesjusk – men heldig vis var der en klog mand der fortalte min veninde “find advokat til at hjælpe dig, det her klarer du ikke alene” og det havde den kloge mand så evigt ret i.
Det er da heller ikke lige altid at jeg med det samme tænker advokat, når jeg ikke helt forstår de her forsikringssager, og jeg tror at man snyder sig selv, hvis man ikke allierer sig med en dygtig advokat eller advokatfirma som Elmer advokater når uheldet er ude.