Hvid VELO snus

Hvid VELO snus

april 22, 2022 Slået fra Af Admin

Jeg har altid troet at snus er tobak der ligger under læben, giver en masse brunt spyt, som man så spytter ud i tide og utide – men er blevet en del klogere med tiden, for også indenfor snus er der sket en stor udvikling. Det var min mand der kom hjem med nogle af de her hvide VELO snus poser – hvorpå han sagde, prøv lige at se her engang – man får slet ikke brunt spyt af snus. Han fortalte mig at en af hans venner havde købt dem hos nikopouches.dk og givet ham nogle stykker, så min mand lige kunne teste dem af selv. Det var nu meget dejligt at min mand ikke længere lugtede af røg, og at han ikke længere skulle gå ud for at ryge, men bare kunne tage en af disse hvide VELO snus poser under læben og hygge videre med mig.

VELO hvid snus med smag

Ikke bare var jeg nu fri for at lugte til min mand og røg, men han havde også en frisk smag i munden når jeg skulle kysse ham. Det er så også dejligt at man kan få Billigt VELO frem for dyre cigaretter – så for min mand og os, betyder det også, at vi nu bruger mindre penge på røg. Min mand der røg op til 40 cigaretter om dagen, har nu også fået det bedre med sine lunger efter han er begyndt med at bruge VELO snus, så ikke bare økonomien men også helbredet har fået det lidt bedre.