Oliefyr til bilen

Oliefyr til bilen

august 15, 2022 Slået fra Af Admin

Der er flere metoder til at få varmet sin bil op inden man skal ud og køre en kold vinterdag, der er det man kalder en motorvarmer og det man kalder et oliefyr – det er begge en bilvarmer, men med to helt forskellige monteringer. En motorvarmer kræver at man kan koble bilen til en stikkontakt – og et Oliefyr kobles til mekanikken. Det koster selvfølgelig noget at få sat et oliefyr på sin bil, og hvis man lige googler oliefyr til bil pris så kommer der priser frem med det samme. Det er ikke alle steder man udfører dette arbejde og får den rette vejledning som man har brug for, inden man vælger sin bilvarmer eller oliefyr. Jeg valgte at få K2 biler til at udføre min montering af bilvarmer, da jeg har en garage hvor jeg nemt havde adgang til el. Det er ikke alle der har garage med el mulighed, og her vil det så nok være mere brugervenligt at anskaffe sig et Oliefyr til bilen i stedet for.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg fik monteret bilvarmer i min bil, for jeg er en af dem der bare hader at skulle ud og køre i en kold bil om vinteren, og ikke nok med det, at få iskolde fingre, fordi jeg lige skal afise ruderne inden jeg kan køre – det er jeg nu sluppet for. Jeg kan ikke forstå at jeg ikke har fået det monteret tidligere, men jeg vidste ikke at jeg kunne få en bilvarmer eller et oliefyr til min lille bil, det troede jeg nemlig kun var for luksus bilerne – men selv min lille bil, kunne få det monteret.
Vinteren nærmer sig, der går nok lige nogle dage endnu før vi mærker den første kulde, men det giver jo lige tid til at få undersøgt muligheden for at få monteret bilvarmer eller oliefyr i ens bil inden.
Det at det var min lokale automekaniker i Ballerup der monterede min bilvarmer, gør jo også, at de altid lige tjekker den af også, når bilen alligevel er til de årlige eftersyn efter servicebogen.