Patchwork og sytilbehør

Patchwork og sytilbehør

maj 25, 2022 Slået fra Af Admin

Nu er jeg begyndt at strikke og sy igen, og derfor har jeg også været inde for at se hvor jeg kan finde de billigste og samtidig i en god kvalitet de ting jeg skal bruge til de ting jeg gerne vil lave. Det at få gang i håndarbejdet igen, er simpelthen bare dejligt – tænk at jeg har haft lagt det på hylden i så mange år, uden at have savnet eller haft tid til det. Jeg fik den ide at jeg ville til at sy et patchwork tæppe til min dobbeltseng – så jeg skulle have fat i nogle forskellige tumper af stof, som passede ind i hinanden farvemæssigt – jeg skulle have fat i en god symaskine, der også kunne overlogge kanterne, så de ikke frynsede helt vildt på bagsiden af tæppet, selvom at der kom for på bagsiden. Jeg fandt et sted hvor de bare havde alt til Patchwork, og her kunne jeg også få alt dent andet som jeg skulle bruge til mit senge tæppe.

Jeg syntes at det var lidt vanskeligt at finde de klude der lige hørte sammen, og som også passede ind i mit soveværelse, men det lykkedes – så da mine ting kom hjem, gik jeg straks i gang med at klippe de små stykker ud i den størrelse som jeg ville have mønstret i mit Patchwork tæppe skulle have.
Dernæst gik jeg i gang med at overlogge alle de små firkanter, så de ikke trevlede og tæppet derved kunne gå i stykker. Så skulle jeg finde et mønster med alle mine små firkanter, så det også matchede ind i hinanden, og så kom symaskinen i gang med at sy dem alle sammen sammen.
Jeg siger jer, selvom det var et stort arbejde, så blev det også helt specielt og flot – det matchede ind i mit soveværelse, og så er jeg sikker på at der ikke er nogen andre i hele landet der har et magen til. Nu skal der lige gå lidt tid inden jeg igen går i gang med så stort et projekt, men et er sikkert det var ikke sidste gang at jeg lavede et senge tæppe i Patchwork.