Pullerter til afspærring

Pullerter til afspærring

august 12, 2022 Slået fra Af Admin

En pullert er en metal- eller træ stolpe som man sætter ned i jorden med en vis afstand imellem, så trækker man en kæde igennem de huller der er foroven, så de hænger lidt løse og lige buer lidt. På den måde får man spærret et område effektivt af for diverse køretøjer som man ikke ønsker det pågældende sted. Vi fik det for eksempel sat op ude ved vores sommerhus, så vores græsplæne ikke blev anvendt som parkeringsplads af alle naboerne og deres besøgende – og det var effektivt, og så tillige pænt ud som afgrænsning af haven. Vi kunne også have valgt at få en automatisk pullert, men da vores behov ikke var der, valgte vi et stationært. Vi kiggede på de pullerter til afspærring som der var på Pithegn.dk hjemmesiden, og det var også her at vi fandt inspiration til hvilken form for pullerter vi ville have.

Det var noget i stil med de pullerter med kæde som ses på billedet, som vi nu har ud til vejen ved sommerhuset – men der findes rigtig mange andre flotte pullerter til alle mulige formål for afgrænsning.
Nu kendte vi Pithegn fra tidligere, for der var også der vi købte vores indhegning til vores hunde, og i første omgang var vi faktisk også ude i at det var en slags hegn vi ville have op, men fandt at det var meget mere smart med sådanne pullerter med kæde. Årsagen til vi valgte metal, var at vi havde rigeligt træ der skulle vedligeholdes, og så matchede pullerterne også ind i vores hundehegn.
Jeg har altid godt kunne lide at blive inspireret til forskellige ting, som for eksempel nu disse pullerter, og selvom man har en ide i hovedet, kan det godt betale sig lige at undersøge om der ikke skulle være noget der var lidt smartere og nyere end lige den ide man lige sidder med – og mange gange er der også penge at spare, hvis man ser sig for. Vi havde aldrig fået pullerter, hvis jeg ikke havde set dem hos Pithegn.